HSA 101 Pengantar Sejarah September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HSA 101 Pengantar Sejarah Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNG1 LAPAN ]8] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN.