HMT 405 Terjemahan Dan Penyuntingan September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HMT 405 Terjemahan Dan Penyuntingan Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI EMPAT [4] SOALAN DI DALAM TIGA [3] HALAMAN. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan membawa markah yang sama. Sila tulis nombor soalan secara berurutan pada kulit hadapan kertas jawapan. Jawapan mestilah analitikal dan bernas dengan menggunakan Bahasa Melayu Tinggi.