HMT 401 Semantik Bahasa Malaysia September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HMT 401 Semantik Bahasa Malaysia Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LIMA [5] SOALAN DI DALAM SATU |1] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan sahaja. Setiap soalan membawa markah yang sama. Sila tulis nombor soalan secara berurutan pada kulit hadapan kertas jawapan. Jawapan mestilah tepat dan bernas dengan menggunakan Bahasa Melayu Tinggi.