HMT 305 Sosiologi Bahasa (Penerapan Kepada Bahasa Malaysia) September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HMT 305 Sosiologi Bahasa (Penerapan Kepada Bahasa Malaysia) Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LIMA [5] SOALAN DI DALAM TIGA [3] HALAMAN. Jawab SEMUA soalan dalam bentuk yang kemas dan teratur.