HMT 221 Fonetik Dan Fonologi Bahasa Malaysia September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HMT 221 Fonetik Dan Fonologi Bahasa Malaysia Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LIMA [5] SOALAN DI DALAM TIGA ]3] HALAMAN.