JMK 517E– New Literature in English From The Asia Pacific [Kesusasteraan Baru Berbahasa Inggeris Dari Asia Pasifik] - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2018)
Final Examination 2017/2018 Academic Session May/June 2018