HMP 403 Analisis Kontrastif Bahasa-Bahasa Di Malaysia September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HMP 403 Analisis Kontrastif Bahasa-Bahasa Di Malaysia Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LIMA [5] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan membawa markah yang sama.