JMK 315E – The Selected Literary Works Of Modern African Literature [Karya Terpilih Kesusasteraan Afrika Moden] - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2018)
Final Examination 2017/2018 Academic Session May/June 2018