HMA 101 Pengantar Pengajian Bahasa Malaysia September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UN1VERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HMA 101 Pengantar Pengajian Bahasa Malaysia Masa: |3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI SEPULUH ]10] SOALAN DI DALAM DUA |2] HALAMAN. Jawab SEMLIA soalan. Setiap soalan membawa markah yang sama.