HLP 309 Teater Teknikal II - Tata Cahaya September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HLP 309 Teater Teknikal II - Tata Cahaya Masa [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM (6) SOALAN. Jawab Lima (5) Soalan kesemuanya. Jawab soalan satu (1) dan empat (4) soalan yang lain.