HLA 101/NSK 003 - Pengantar Seni Teater September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HLA 101/NSK 003 - Pengantar Seni Teater Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN (8) SOALAN. Jawab LIMA (5) soalan. Jawab SOALAN NO. 1 dan EMPAT soalan yang lain. Semua soalan membawa nilai markah yang sama