HKT 421 Teori Dan Kaedah Dalam Kesusasteraan Bandingan September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HKT 421 Teori Dan Kaedah Dalam Kesusasteraan Bandingan Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan sahaja. Semua soalan membawa markah yang sama.