HKN 401 Kesusasteraan Nusantara 1: Aspek Teori dan Kritikan September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HKN 401 Kesusasteraan Nusantara 1: Aspek Teori dan Kritikan Masa: |3 jam| KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM |6] SOALAN DI DALAM DUA |2| HALAMAN. Jawab TIGA |3] soalan sahaja.