HKN 205 Puisi Melayu Dan Indonesia Moden September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HKN 205 Puisi Melayu Dan Indonesia Moden Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH [7] SOALAN DI DALAM TUJUH [7] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan sahaja.