HKB 413 Karya-Karya Terpilih Dari Kesusasteraan Amerika Latin September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertarna Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HKB 413 Karya-Karya Terpilih Dari Kesusasteraan Amerika Latin Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNG1 TUJUH [7] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab EMPAT |4| soalan sahaja.