HKA 101 Pengantar Kesusasteraan September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Pcperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HKA 101 Pengantar Kesusasteraan Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM LIMA |5| HALAMAN. Jawab EMPAT |4| soalan sahaja, OLA (21 soalan dari setiap bahagian.