HIS 213 Sumber Dan Prinsip Perundangan Islam September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HIS 213 Sumber Dan Prinsip Perundangan Islam Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI EMPAT [4] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab TIGA [3] soalan sahaja. Setiap soalan membawa nilai markah yang sama.