HIA 101 Pengantar Pengajian Islam September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HIA 101 Pengantar Pengajian Islam Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI EMPAT [4] SOALAN DI DALAM SATU [1] HALAMAN. Jawab soalan PERTAMA [1] dan DUA [2] soalan pilihan yang lain.