HHA 101 / NSK 002 - Pengantar Seni Halus September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HHA 101 / NSK 002 - Pengantar Seni Halus Masa: TIGA (3) Jam KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM (6) SOALAN DI DALAM TIGA (3) HALAMAN. ARAHAN Jawab SEMUA soalan dengan jelas, tepat dan ringkas.