HGT 216 Kaedah Kuantitatif Dalam Geografi September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HGT 216 Kaedah Kuantitatif Dalam Geografi Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM [6] SOALAN DI DALAM SEPULUH |10| HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan.