HGT 213 Pengenalan Kepada Penderiaan Jauh September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HGT 213 Pengenalan Kepada Penderiaan Jauh Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM EMPAT [4] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan. DUA [2] soalan dari setiap bahagian.