HGM 431 Pemikiran Geografi September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HGM 431 Pemikiran Geografi Masa: [2 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNG1 ENAM |6| SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab TIGA |3| soalan. (Soalan SATU [1| Wajib dijawab dan DUA [2] soalan lain).