HGM 339 Geografi Penduduk dan Sumber Manusia September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HGM 339 Geografi Penduduk dan Sumber Manusia Masa: [3 jam]