HGM 234 Geografi Penduduk dan Sumber Manusia September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HGM 234 Geografi Penduduk dan Sumber Manusia Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH [7] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab EMPAT (4) soalan. Setiap soalan bernilai 25 markah.