HGG 433 Perancangan Pembangunan Wilayah September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HGG 433 Perancangan Pembangunan Wilayah Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAP AN [8] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan dari yang berikut. DUA [2] soalan dari setiap bahagian. Semua soalan membawa markah yang sama.