JMK 417E– New Literature in English From The Asia Pacific [Kesusasteraan Baru Berbahasa Inggeris Dari Asia Pasifik] - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2017)
Final Examination 2016/2017 Academic Session May/June 2017