HGF 326 Geografi Fizikal Untuk Pendidikan September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HGF 326 Geografi Fizikal Untuk Pendidikan Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM TIGA [3] HALAMAN. Jawab EMPAT (4) soalan, DUA (2) soalan dan Bahagian A dan DUA (2) soalan dari Bahagian B.