HGF 223 - Iklim dan Cuaca September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HGF 223 - Iklim dan Cuaca Masa: [3 jam]