HET 401 Semantik Bahasa Inggeris September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HET 401 Semantik Bahasa Inggeris Masa: [3 jam]