HET 213 Struktur Dan Nahu Bahasa Inggeris September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HET 213 Struktur Dan Nahu Bahasa Inggeris Masa: [3 jam] THIS EXAMINATION PAPER CONTAINS EIGHT [8] QUESTIONS IN FOUR [4] PAGES. Answer ALL questions