HEA 101 - Pengantar Pengajian Bahasa Inggeris (Bahagian 2) September 1997 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 HEA 101 - Pengantar Pengajian Bahasa Inggeris (Bahagian 2) Masa: [2 jam]