RMK 252- Pengantar Pengurusan Projek (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Dan Bangunan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 SEPTEMBER 1997 RMK 252- Pengantar Pengurusan Projek Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA mukasurat yang tercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan sahaja: DUA soalan daripada Sahagian A DUA soalan daripada Sahagian B