RMK 251 - Pentadbiran Undang-Undang (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Dan Bangunan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 SEPTEMBER 1997 RMK 251 - Pentadbiran Undang-Undang Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA mukasurat yang tercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan.