REG 265 - lnfrastruktur Bangunan (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Dan Bangunan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 SEPTEMBER 1997 REG 265 - lnfrastruktur Bangunan Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TUJUH mukasurat yang tercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan sahaja.