RAK 132 - Penghantar Alam Bina (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 SEPTEMBER 1997 RAK 132 - Penghantar Alam Bina Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT mukasurat yang tercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. SAHAGIAN A dan SAHAGIAN C diwajibkan. SAHAGIAN B Jawab DUA soalan dari lkat jawapan anda secara BERASINGAN mengikut bahagian-bahagian A, B & C. Kulit kertas jawapan diikat dengan Sahagian A