ATW122- Kaedah Kuantitatif (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 ATW122- KAEDAH KUANTITATIF Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEMBIT..,AN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan sahaja. Soalan 1 dan 2 adalah W AJIB. Pilih dan jawab TIGA soalan yang lain.