ATP401 - Etika Perniagaan (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 ATP401 - ETIKA PERNIAGAAN Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA (2) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab EMPAT (4) soalan.