AOP452 - Perhubungan Industri (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AOP452 - PERHUBUNGAN INDUSTRI Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan m1 mengandungi DUA (2) muka surat sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja.