AOP451 - Perkembangan Organisasi (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AOP451 - PERKEMBANGAN ORGANISASI Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA (3} muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab ENAM (G) soalan. Soalan 1 adalah WAJIB dan pilih LIMA (5} soalan lain.