JMK 315E – The Selected Literary Works of Modern African Literature [Karya Terpilih Kesusasteraan Afrika Moden] - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2017)
Final Examination 2016/2017 Academic Session May/June 2017