AMP441 - Pengurusan Jualan (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AMP441 - PENGURUSAN JUALAN Masa: [ 3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA (2) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja. Soalan No. 1 & 2 adalah WAJIB dan pilih DUA (2) soalan lain. Tumpukan tidak lebih daripada 45 minit bagi setiap soalan~