AMP344 - Pengiklanan (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AMP344 - PENGIKLANAN Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA (2) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab TIGA (3) soalan sahaja. Soalan 1 adalah (WAJIB) dan pilih DUA (2) soalan lain.