AMP342 - Perlakuan Pengguna (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AMP342 - PERLAKUAN PENGGUNA Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan mengandungi DUA (2) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja. Soalan No. 1 adalah WAJIB dan pilih TIGA (3) soalan lain. Gunakan masa dengan bijak. Tumpukan tidak lebih daripada 45 minit bagi setiap soalan. Soalan 1 - WAJIB Bezakan di antara alam objektif dan alam subjektif pengguna. Yang manakah di antara dua alam ini yang mempunyai kepentingan kepada pengurus pemasaran. Kenapa? [25 markah] Pilih TIGA (3) soalan. Soalan 2 Perlakuan pengguna adalah hasilan daripada interaksi di antara pengguna dan faktor-faktor persekitaran. Bincangkan.