AFP463 - Pelaburan Sekuriti & Pengurusan Portfolio (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AFP463 - PELABURAN SEKURITI & PENGURUSAN PORTFOLIO Masa: [3 jam] ARAHAN Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM (6) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT (4) soalan. Soalan 1 adalah wajib.