AFP462 - Analisis Penyata Kewangan (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA . Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AFP462 - ANALISIS PENYATA KEWANGAN Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TUJUH (7) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja. Soalan 1 dan 2 adalah WAJIB dan jawab DUA (2) soalan lain.