JMK 219E – Selected Works Of Classical Asian Literature [Karya Terpilih Kesusasteraan Asia Klasik] - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2017)
Final Examination 2016/2017 Academic Session May/June 2017