AAW415- Percukaian II (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AAW415- PERCUKAIAN II Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEBELAS ( 11) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab SEMUA soalan.