AAW314- Pengauditan 1 (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/1998 September 1997 AAW314- PENGAUDITAN 1 Masa: [3 jam] ARAHAN Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEBELAS ( 11) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab LIMA (5) soalan. Soalan daripada Sahagian A adalah WAJIB. Pilih DUA (2) soalan daripada Sahagian B.