AAW313 - Sistem Maklumat Perakaunan (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AAW313 -SISTEM MAKLUMAT PERAKAUNAN Masa: [3 jam] ARAHAN Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandung LIMA (5) muka surat sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab LIMA (5) soalan sahaja. Semua soalan mesti dijawab di dalam Bahasa Malaysia. Jika pelajar memilih menjawab soalan di dalam Bahasa lnggeris, sekurang-kurangnya satu soalan mesti dijawab di dalam Bahasa Malaysia.