AAW311 - Perakaunan Kewangan Pertengahan I (September 1997) - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AAW311 - PERAKAUNAN KEWANGAN PERTENGAHAN I Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM (6) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja. Soalan di Sahagian A adalah WAJIB dan jawab SATU ( 1) soalan dari Sahagian B.